Försäljning 5:a eller större, Riga, Riga, Lettland, Ausekla 4

Försäljning - Cod. 36254

  • Typ: 5:a eller större
  • Område: 328 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 2

Huset ligger i hjärtat av Rigas ambassadörskvarter.
Storlek: 328 m2
Rum: 7
Våning: 2/7
Pris: 1 250 000 EUR

Platt med en hyresgäst (en diplomatisk konsul) med möjlighet att fortsätta hyresavtalet. Månadshyra från hyresgästen är 4 680 EUR plus verktyg och service. Vid köp överförs alla rättigheter och titel i förhållande till hyresavtalet till dig, om du så önskar.

Köpet av denna lägenhet är en utmärkt investering på fastighetsmarknaden i Central- och Östeuropa, eftersom du redan har möjlighet att fortsätta ett säkert hyresavtal med en prestigefylld hyresgäst eller du kan använda fastigheten till ditt eget bostads- eller kommersiella behov.

Inredning av hög kvalitet som blandar art nouveauelement från 1800-talet med en modern touch. Full finish, kök med vitvaror, inbyggda möbler, gardiner, designelement på väggar och tak, underhållsteknik.

kostnader:
Service: 1,25 EUR Flatförsäkring (320 EUR årlig) Fastighetsskatt ca. 600 euro årligen

Komplexet innehåller en elegant och helrenoverad historisk byggnad, skapad av den berömda europeiska arkitekten Rudolph Cirqvitz - ett exemplar av Rigas kända jugendstil och ett utmärkt exempel på Rigas stadsutveckling i ett elitområde vid 1900- och 1800-talen.

Aleksandra Apartments erbjuder en hög servicenivå med behoven hos kunder med hög nettovärdighet i åtanke: dygnet runt säkerhet, professionell concierge-service, 24-timmars rumsservice, VIP-transfer, Betjänad parkering, automatiserad parkering på tre nivåer (den enda i Lettland), ett loungebar, en lobbybar, en bastu och en GYM, samt dedikerade rum i komplexet som kan användas för möten, evenemang och fester.

Fastigheten ägs av ägaren. Inga agenter, fastighetsmäklare eller mellanhänder skulle vara inblandade i inköpsprocessen. Inga dolda avgifter inblandade.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB