Försäljning Åkermark, Riga, Riga, Lettland, Rītausmas iela 23

Försäljning - Cod. 25249

  • Typ: Åkermark
  • Område: 10000 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Företaget Pishe är Lettlands ledande inom industriell design och byggsektorn. Vi designar och konstruerar byggnader, lager, fabriker, butiker, kontor, idrottsanläggningar och jordbruks objekt av strukturell metall.

"Design Build" - vi designar och bygger en helhet. Projekt-byggnadsfaser lappar, och därför är det möjligt att minimera riskerna med projektet till kunden och att påskynda genomförandet av projektet.

Inom företaget arbetar både ingenjörer och arkitekter - till hela samordning och genomförande av projekt processen sker med maximal precision.

Snabba utformnings och bygg tidsfrister - Piche projekterar arkitektur och byggkonstruktion inom 3D-miljöer och är specialiserat på just industribyggnad design och konstruktion, vilket säkerställer snabbaste projekt utformningen.

Eurocode - säkerhets beräkning som vi, till skillnad från andra lettiska företag använder i 3 år, och som ger en helhetssyn på byggnaders utformning och byggnadstekniska lösningar.
Våra byggnader kan köpas inte bara för ett bättre pris, men de är också säkrare. Eirocode säkerhetskoncept inkluderar:
1) Användning av materialer och analyserna i tillverkningen enlighet de strikta EN-standarder;
2) Kvalitetskontroll och testning av tillverkade konstruktioner;
3) De högre materialsäkerhetsfaktorer;
4) Ökad belastnings säkerhetsfaktor för lastkombinationer;
5) De höga krav på stålkonstruktion monterings kvalitet.
Eurocode - 10 europeisk standard serien ger en beräkning av trygghet och en gemensam strategi för utformning av byggnader och anläggningar.

Vi arbetar med våra byggare och sällan använder tjänster av underleverantörer. Den fungerar som den främsta anledningen till att vi kan leverera bättre priser än våra konkurrenter.

Material köps direkt från tillverkarna i stora mängder, främst på grund av att arbeta med årskontrakt och befraktar del av fabriken som enbart arbetar på vårt försprång.

För att säkerställa utmärkta resultat vid svetsning vi gör sömmens kvalitets kontroll och inspektion. Med vår utrusning vi utför markpacknings mätningar för att säkerställa kvaliteten på beredningen av jorden under grunder och golv. Före och efter varje fas under byggandet certifierade lantmätare gör mätningar av konstruktioner.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB