Uthyrning 3:a, Riga, Riga, Lettland, Skolas iela 4 - 6

Uthyrning - Cod. 33589

  • Typ: 3:a
  • Område: 116 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Finns att hyra fullt möblerad lägenhet (116 m2) med ett mycket bekvämt läge i den tysta Skolas gatan i centrala Riga. Fullt utrustad med högkvalitativa massiva trämöbler (se bilder). Utrustningen omfattar små hushållsapparater - dammsugare, strykjärn, radiotelefoner, high end tyska TV-apparater och blåstrålespelare, små köksmaskiner, diskar etc.

Lägenheten består av ett kommuniserat vardagsrum och tre separata sängar / arbetsrum, kök, korridor, badrum och wc. I sovrummet kommer det att placeras italiensk design massivt trä möbler, skandinavisk designmöbler med skinnsoffa och stolar i vardagsrummet, i arbetsrummet - lettiska designmöbler och en bäddsoffa i det andra arbetsrummet finns en dubbelsäng och tallriksmöbler i muren - hyllor och garderob. Köket är utrustat med högkvalitativa ekmöbler och ett stort massivt ekmatbord för upp till åtta personer. I korridoren för hyresgästens bekvämlighet finns ek hyllor och en garderob. Lägenheten är utrustad med original ek parkett och nya ek fönster som ger och utmärkt ljud och värmeisolering.
Ultra-high speed optisk internetlinje och Wi-Fi-router med telefonlina är installerad och redo att användas. Internationella kabel-tv-kanaler är valfria. Avgifter för uppvärmning, vatten, försäkring och förvaltning är 350 EUR i månaden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB