Uthyrning 2:a, Dzintari, Jurmala, Lettland, Dzintaru 20

Uthyrning - Cod. 23564

  • Typ: 2:a
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Lägenheter i tvåvåningshus med egen ingång i centrala Jurmala, 200 meter från stranden, 300 meter från konserthuset "Dzintari", 500 meter från gatan Joma. Är intill en skog park med en härlig Dzintary lekplats och möjligheter till rekreation. Den totala ytan på 80 kvm. m, är fönster med utsikt över parken på plats mycket tyst.
Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum med dusch och badkar, ett litet vardagsrum kombinerat med kök. Lägenheten är nyrenoverad, fullt möblerade, utrustade med alla typer av hushållsapparater, porslin, köksredskap, sängkläder, etc. Det finns WiFi, TV, safe, bevakade lägenhet kostnader. I ett separat rum finns en härlig pool med bastu. Från fönstren med utsikt över trädgården och skogen parken Dzintary.
Separat ingång till lägenheten med sin tomt, där det finns en trädgård och parkeringsplats på två eller tre bilar. Också på plats finns en täckt terrass med solstolar och en grill. Två vuxna cyklar till ditt förfogande. Tillgång för husdjur. Transfer från och till flygplatsen eller tågstationen. För barn - barnsäng, barnstol, vägg barer och alla typer av utrustning i trädgården.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB