Uthyrning Lagerhus/Ladugård, Jelgava, Jelgava, Lettland, Kr.Barona street 40

Reserved negotiation

Uthyrning - Cod. 25529

  • Typ: Lagerhus/Ladugård
  • Område: 3300 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: ground floor

Kommersiella fastigheter för uthyrning / försäljning i Jelgavas centrum. Perfekt för tillverkning / lager purpose.Office utrymme finns bredvid lager / tillverkningsställe.

DÄRFÖR LETTLAND
Lettland, belägen i hjärtat av ekonomiskt och kulturellt levande nordisk-baltiska regionen, stora konkurrensfördelar: Corporate inkomst skatterabatt för storskaliga investeringsprojekt - 25% för investeringar som sträcker sig från cirka 10 euro - 49,8, och 15% för företagare vars ursprungliga långsiktiga investeringar överstiger 49,8 milj. Fyra särskilda ekonomiska zoner, varav tre är belägna i isfria hamnar, erbjuda attraktiva rabatter skatte och fungerar som logistikcentra för företag att nå marknader runt om i världen.

Lettland har tre isfria hamnar betydelsefulla för den baltiska regionen; Gemensam järnväg (1 520 mm) infrastruktur med OSS-länderna, enkla anpassade rutiner och dokumentation järnvägen tillåter Lettland skall anslutas med Fjärran Östern och Asien via Transsibiriska järnvägen; Lettland har en framträdande plats på New Silk Road, som förbinder Kina till EU och handelspartner i Nordamerika.

Riga är den största staden i de baltiska staterna och den näst största i hela norra Europa, erbjuda bättre tillgång till talang och diverse andra fördelar; Rigas internationella flygplats tjänster dubbelt så många passagerare som Tallinn och Vilnius internationella flygplatser tillsammans.

Lettland är också en ledare bland EU-länderna när det gäller lönejusterade arbetsproduktiviteten (Eurostat, förädlingsvärdet dividerat med personalkostnader), därmed för varje euro som spenderas i Lettland företag tjänar högre vinster än i nästan alla andra EU-länder. Jämfört med andra EU- och EFTA-länder Lettland är rankad nr 11 i totala skattesatsen med 35,9% (vilket är lägre än i Finland och både EU och världsgenomsnittet).

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB